Meer informatie of advies?
Bel (+32)092 980 606 Apply now

GPS MOORDSPEL

Aantal personen: Vanaf 6 personen
Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Tijdsduur: 180 minuten
Prijs: Vanaf € 29,50 incl. BTW p/p
Locatie: In 185 plaatsen mogelijk

'De satellieten lossen dit mysterie op'

Wordt voor even een detective en los deze GPS Moordzaak op. Dit GPS Moordspel verandert elk bedrijfsuitje of groepsuitje in een meeslepende moordzaak. Er staan verkiezingen voor de deur en aan jullie de taak om de Cold Case van een zekere Johannes op te lossen. Alle aanwijzingen duiden op een moord maar wie heeft er een motief en wie speelt de vermoorde onschuld? Aan jou en jouw team de vraag om de zaak op te lossen.

Hoe ga je te werk bij het GPS Moordspel?
Voer plaats delict in in je GPS apparaat. Je volgt de satellieten en komt op historische locaties in de stad waar je steeds meer te weten komt over de achtergronden van het slachtoffer. Ieder spoor kan je dichter bij je dader brengen. Of is het een dwaalspoor? Met jouw team ga je alle GPS coördinaten af en zet je alle informatie op een rijtje. Door langs de juiste plaatsen te gaan, kun je de vitale informatie vergaren om de zaak te kraken.

Wat staat je te wachten tijdens het GPS Moordspel?
Detective word je niet zomaar. Daarom begint de GPS Moordzaak met een stevige bak koffie, om je op scherp te zetten. Dan volgt de briefing en krijg je een uitgebreide uitleg over het spel. Na het vormen van de teams bezoek je de plek van de moord, voor een eerste onderzoek.

Nu komt het er op aan: welke moordverdachten ga je als eerste aan de tand voelen, welke getuigenissen zijn doorslaggevend? Samen met jouw team stel je een lijst op met hoofdverdachten en hun motieven.
Eenmaal terug op het rendez-vous-punt overhandig je deze lijst aan de commissaris. Onder het genot van een kop koffie, thee of glaasje fris worden de rapportages nauwkeurig beoordeeld. Dan wordt het winnende team bekend gemaakt en het plot uitgelegd. Case closed.


Honger naar meer?
Een moorddadige lunch of een diner als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden. Het GPS Moordspel is in diverse steden in Nederland, Belgie en Duitsland te doen (ook in het Engels). Het spel kan naar wens op iedere locatie uitgezet worden.

Het spel is inclusief twee drankjes (koffie, thee of frisdrank) bij ontvangst per persoon
.

Kleinere gezelschappen als 12 en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

OFFERTE

Offerte aanvragen