Meer informatie of advies?
Bel (+32)092 980 606 Apply now

MAFFIA DINER MOORDSPEL

Aantal personen: Vanaf 15 personen
Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Tijdsduur: 240 minuten
Prijs: Vanaf € 89,95 incl. BTW p/p
Locatie: In 185 plaatsen mogelijk

Maffia Diner Moordspel, het Moorddiner 2.0!

“Say hello to my little friend!” Plots zit je middenin het Maffiageweld. Kwam je voor een ontspannen avondje ongecompliceerd genieten met collega’s en/of vrienden? Ga lekker zitten en geef je oren en ogen de kost. De maffia draait de scepter en er is een moord gepleegd die jij tussen de gangen van het diner door op gaat lossen! Kruip in je rol als Maffiabaas, zijn vrouw Elvira, de Rechercheur, de Under Cover Agent, Prostituee Rose, Pizzabakker Manny, Casino Baas Angel en meer!

Een Maffia Diner Moordspel is de perfecte combinatie van een heerlijk driegangenmenu en een live ‘detective’. Samen met je collega’s of vrienden ga je in teams proberen de zaak te kraken. Overleggen kan, scenario-denken moet, maar houd je oplossingen voor jezelf en jouw team. Voor je het weet ben je zelf betrokken bij de Maffia…

 

 

Wat staat je te wachten tijdens het Maffia Diner Moordspel
Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje. Dan maken we teams. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden! Jullie worden gebriefd en door camerabeelden terug te kijken zien jullie dat er een brute afrekening heeft plaats gevonden. Terwijl de groep geniet van het diner stuiten jullie op steeds meer informatie, creatieve opdrachten en ingewikkelde puzzels.  Deze informatie zal eerst gedecodeerd moeten worden. Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het Maffia Diner met het vonnis!

 

Het Maffia Diner Moordspel is mogelijk op elke besloten locatie door het land, bijvoorbeeld restaurants of zalencentra.
Deze kun je zelf regelen, maar wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte locatie.

Dit spel kan ook in het Engels of Frans worden gespeeld.

OFFERTE

Offerte aanvragen